Dakkapellen

HP Timmerwerk is gespecialiseerd  in het maken en plaatsen van dakkapellen welke voldoen aan het het meest recente bouwbesluit.

Kwaliteit

Met de aanschaf van een HP dakkapel bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. De hoge kwaliteit wordt gecreëerd  door het productieproces plaats te laten vinden in de werkplaats van ons bedrijf. Dit houdt in dat wij totaal geen enkele last hebben van weersinvloeden tijdens de bouw van de kapel.

Samenstelling

Voor de samenstelling van de kapel worden alleen de beste materialen gebruikt. Onze dakkapellen worden op iedere gewenste maat geproduceerd ook wordt er met zorg gekeken naar de aansluitingen op het dak.

Bekleding

Voor de binnenbekleding kan worden gekozen uit: Gips, Vermacel en Hout. Voor de buitenbekleding gebruiken wij uitsluiten de beste materialen. De boeidelen overstekken en zijwangen worden gemaakt van origineel Keralit wat in vele kleuren te verkrijgen is. Het dak en de zijwangen worden voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal van Kingspan met een RC waarde van maar liefst 4.0. Het dak is voorzien van een EPDM bedekking met een dikte van 1.4 mm en de randafwerking is een zinken deklijst met kraal.

Kozijnen

De kozijnen zijn van het merk Schüco en kunnen in dezelfde kleursamenstelling als het keralit besteld worden. Wij gebruiken alleen de beste kozijnen met een HVL (Hollandse Verbinding Look) en een uiterlijk van houtsctructuur en een profielbreedte van 114mm. Uiteraard zijn de kozijnen voorzien van HR++ glas, desgewenst uitgevoerd met screenline.

Technische specificaties:

  • Zijwanden van origineel Keralit
  • Isolatie Kingspan Rc 4.0
  • Dakbedekking EPDM Boss Cover 1.4 mm
  • Dakrand afwerking Zink kraal
  • Dakaansluitingen Lood
  • Kozijnen merk Schüco verdiept profiel
  • Glas HR ++